Ubytování a stravování

Ubytování

Pro účastníky konference jsou za dále uvedených zvýhodněných podmínek rezervována místa v hotelu:

Jaroslav Kuchta Hotel Garni p.v.t.
Žižkova tř. 1321/1, 370 01 České Budějovice
http://hotelgarnicb.cz

Hotel se nachází 300 m od místa konání konference a cca 5 minut chůze od náměstí Přemysla Otakara II.

Zajištění ubytování si provede každý účastník sám prostřednictvím e-mailu na adresu:

recepce.cb@volny.cz.

Rezervaci je třeba provést do 5. 10. 2011. Při rezervacích uvádějte jako účel ubytování „konference PF JU“, heslo „JČMF“.

Cena ubytování + snídaně: 350,- Kč / den

Uvedená cena se týká ubytování v třílůžkovém pokoji. Požadavky na jinou formu ubytování prosím řešte s recepcí hotelu.

Stravování

Pro ubytované v hotelu Garni

Do mailu, kterým provedete rezervaci svého ubytování (viz výše) prosím uveďte kolik obědů a večeří budete požadovat. Páteční večeře je tradičně slavnostní (účast lze oznámit při registraci). Zvýhodněná cena obědů a večeří pro ubytované je 50,- Kč za jedno jídlo. Cena slavnostní večeře je 100,- Kč.

Pro neubytované v hotelu Garni

V hotelu Garni se mohou stravovat i účastníci konference, kteří v něm nejsou ubytováni. Cena obědů a večeře pro neubytované je 60,- Kč za každé jídlo.

Jak si objednat stravování

Objednávka stravování probíhá prostřednictvím registračního systému konference, který je přístupný prostřednictvím odkazu „Přihláška“. V menu na příslušné stránce, která se tímto odkazem otevře (stránka se seznamem přihlášených účastníků), je třeba zvolit odkaz „Přihlásit se do systému pro změnu údajů“. Po zadání osobních přihlašovacích údajů (každému byly zaslány e-mailem po provedení registrace) je zobrazen osobní účet účastníka, v němž přibyla zaškrtávací políčka pro objednání stravy (Dva obědy a jedna večeře. Páteční večeře je slavnostní, sobotní oběd není zajištěn).
Stravu je možno objednat do 28. října 2011